Esittelyni

hiekkalaatikko

Minusta

Rakastan valokuvausta, jota haluan hyödyntää graafisessa suunnittelussa. Pidän kaikenlaisesta luovasta ja minulla on mm. kuvallisen ilmaisun perustutkinto, joka oli graafiseen suunnitteluun suuntautuva koulutus. Olen myös opiskellut mediakäsikirjoittamista ja videokuvausta. Olen kuvannut ja editoinut videoita itse. Luonto on minulle inspiraatio ja pyöräillessäni siellä saan hyviä ideoita luovuuteen.

Ensimmäinen rakkauteni on musiikki. Osaan soittaa mm. nokkahuilua ja pianoa. Olen oppinut lukemaan helppoja nuotteja itsenäisesti, ja joskus soitan mitä mieleen tulee. Sekä musiikissa että luovassa työssä pitää olla rytmitajua.

Olen kaksikielinen, josta ruotsi on äidinkieleni. Osaan myös hyvin englannin kieltä, jota käytän päivittäin. Kirjoitan mm. blogia ja kertomuksia, jota kutsutaan fani fiktioksi. Kirjoittamisen into syntyi jo lapsena, ja sain hyvää palautetta muilta. Tänä päivänäkin tarinoistani pidetään, josta jotkut olen julkaissut myös netissä. Fiktion kirjoittaminen on hauskempaa kuin faktojen kirjoittaminen. Huomasin sen kun opiskelin journalismia. Joskus on hyvä ajatella muutakin kuin oikeaa elämää.

Tulevaisuudessa haluaisin kehittyä valokuvaajana ja graafisena suunnittelijana. Yrittäjyys houkuttelee, mutta en tiedä, jos sellainen kuitenkaan sopii minulle. Isäni on yrittäjä, mutta minulla ei ole tarpeeksi ytyä edetä sillä tiellä. Tavoitteeni on saada toteuttaa itseäni ja saada muut hymyilemään. Yksikin ihminen jonka saan hyvälle tuulelle, on jo puoliksi voitettu.

Lue myös

Me as a Web designer

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna